کد خبر 167120
۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴
برای ۱۸۷۰ منزل مسکونی آسیب دیده در سیل کنارک پی کنی و اجرای فونداسیون انجام شد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس سرشماری انجام شده ۲۱۰۰ مسکن در سیل کنارک آسیب دیده بود که برای ۱۸۷۰ منزل مسکونی پی کنی و اجرای فونداسیون انجام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین مدرس خیابانی "استاندار سیستان و بلوچستان" روز سه شنبه در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی کنارک با تاکید بر صادق الوعده بودن دولت اظهارداشت: خوشبختانه بخش اعظمی از تعهداتی که دولت در سیل کنارک به مردم داد محقق شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه حجم سیلاب بیشتر از سیل سال ۹۸ بود، شاهد بودیم که در زمان کمی با کمک نیروهای امدادی و مردم آب جمع شد و بعد از بحران دستگاههای اجرایی پای کار آمدند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مردم شاهد بودند در قالب خیلی وسیع اقلام لوازم خانگی اعم از تلویزیون، کولر گازی و سایر موارد مورد نیاز تامین و هرکسی در سیل کنارک کوچکترین خسارتی را متحمل شده بود مورد حمایت دولت قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با حضور نیروهای بومی بتوانیم به انجام این پروژه ها سرعت دهیم چراکه در کنار بازسازی خرابی های ناشی از سیلاب،آنچه که اهمیت دارد ایجاد اشتغال است.

مدرس خیابانی اذعان کرد: هم‌اینک کنارک به کارگاهی از پروژههای عمرانی تبدیل شده است به همین دلیل کمبود نیروی انسانی برای اجرای این پروژه ها احساس می شود.

وی ادامه داد: با توجه اهمیت جمع آوری آب های سطحی که در سیل کنارک بیشترین خسارت را زد؛ احداث کانال جمع آوری آب های سطحی از ۵ جبهه شامل دو کانال اصلی از خیابان شهید بهشتی به طول ۴۰۰ متر تکمیل و در خیابان امام خمینی ۶۰۰ متر آن در حال ساخت است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: ۵ پمپ بزرگ برای جمع آوری آب‌های سطحی سفارش دادیم که در ۱۵ تیرماه مستقر و بلافاصله بعد از نصب پمپ‌ها کارایی آنها تست خواهد شد که اگر مشابه اتفاق دی ماه ۱۴۰۰ رخ دهد ما شاهد نفوذ آب در خانه های مردم نباشیم.

وی خاطرنشان کرد: در بحث دیوار امنیتی هم‌اینک همکاران ما مشغول به کارند همچنین هماهنگی هایی با محیط زیست برای اجرای بهتر این پروژه نیز انجام می شود.

مدرس خیابانی با اشاره به پروژه‌های کنارک اذعان کرد: طرح ها و پروژه های متعددی در این شهرستان اجرا شده و در حال انجام است تا شاهد توسعه سواحل مکران باشیم.

وی تصریح کرد: عمده مکانی که بیشترین مزیت اقتصادی و جغرافیایی برای اجرای طرح ها و پروژه ها را در آن میتوان دید دو شهرستان کنارک و چابهار است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: امیدوارم با ایجاد صنایع پتروشیمی و فولاد مکران همچنین پروژه تولید دارو و ساخت فرم عینک، در کنار توسعه صنایع متوسط بتوانیم فرمایش مقام معظم رهبری در مورد توسعه سواحل مکران را به عینه محقق کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم شهرهای ساحلی ما که متصل به دریا هستند و از این ظرفیت الهی بهره مندند سایر شهرستان ها را مشمول مواهب خدادادی کنند.

وی اظهار کرد: مهمترین برنامه ما برای توسعه استان تقویت نیروی انسانی و ارتقا پایگاه اجتماعی نیروهای مهارت محور نسبت به تحصیلات آکادمیک است چراکه بخش عمده ای از این تحصیلات منطبق با نیازهای کاربردی در جامعه ما نیست لذا تلاش می‌کنیم در کنار تحصیلات این افراد آموزش های عملی و فنی را فرابگیرند.

مدرس خیابانی افزود: دو شرط مهم ما در اجرای پروژههای عمرانی استفاده از مواد و مصالح تولید داخل استان و نیروی انسانی بومی است چرا که بسیاری از نخبگان استان در مرکز و مراکز معتبر آموزشی و پژوهشی می درخشند.

وی اذعان کرد: اگر بتوانیم موضوع اشتغال و مهارت را حل کنیم بسیاری از مشکلات ما در حوزه اجتماعی برطرف خواهد شد لذا نیروی انسانی و تقویت آن از هر عامل دیگری مهمتر است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: جایگاه های سوخت در استان با سایر نقاط کشور متفاوت است چرا که ما هم مرز با کشور هایی هستیم که تشنه همین سوخت هستند و در آن سوی مرزها بازاری برای فروش آن وجود دارد.

وی بیان کرد: خوشبختانه جایگاه هوران راه اندازی شده و در آیندهای نزدیک جایگاه مادر در چابهار راه اندازی خواهد شد که بخش عمدهای از صف های سوخت برطرف میشود.

مدرس خیابانی افزود: جایگاه داران برنامه‌ریزی کنند تا افرادی که سوخت می گیرند حتماً با کارت خودرو باشد و افرادی که با کارتهای دیگر سوخت میگیرند و باعث صف های طویل می شوند کارت های شان باطل شود.

وی تاکید کرد: ما اجازه نخواهیم داد برای نفع جمعیت محدودی سه میلیون جمعیت استان دچار مشکل شوند.

وی خاطرنشان کرد: در زاهدان خوشبختانه چهار جایگاه سوخت اخذ مجوز شده و ایستگاه دوم جایگاه سی ان جی زاهدان تا آخر تیرماه سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: متاسفانه ما در مقایسه با استان های مشابه و هم مساحت خود شاید کمتر از نصف میزان جایگاه سوخت را داریم به طور مثال در چابهار جمعیت ما در چند سال اخیر افزایش زیادی داشته اما جایگاه سوخت اضافه نشده است به همین دلیل ما از وزارت نفت درخواست مجوز کردیم تا فکری اساسی برای جایگاه های سوخت استان کند.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha